De Praktijk

De praktijk is midden in het centrum van Tiel gelegen en gemakkelijk te bereiken met de fiets, te voet, de auto en bevindt zich op loopafstand van het NS station.


De centrale entree bevindt op Gasthuisstraat nummer 31, indien u aanbelt wordt van binnenuit door ons de deur open gemaakt.
Er vinden uitsluitend één op éen behandelingen plaats in ruim en volledig ingerichte behandelruimtes:


Specialisaties:
- Algemene fysiotherapie
- Oedeemtherapie
- Dryneedling
- Deep Oscillation
- Rondom zwangerschap
- groeplessen
- Baby Kind en Jongvolwassenen
- Kaak en hoofdpijn
- Nieuws

Het Team


Christel Mijn naam is Christel Gremmen.
Na het behalen van de Bachelor opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd.
De patiënt staat centraal in de praktijk, wij werken uitsluitend één op één en ons streven is zorg op maat te leveren.
Naast algemene fysiotherapie voor spier- en gewrichtsklachten of na bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie,
kunt u tevens bij mij terecht voor de specialisaties Manuele lymfedrainage en Oedeemtherapie (vochtproblematiek) en Dry Needling.
Onder “Specialisaties” kunt u meer informatie vinden over Manuele lymfedrainage en Oedeemtherapie en Dry Needling.


Mascha Mijn naam is Mascha van Bremen en ik ben in 2007 afgestudeerd aan de internationale Hogeschool Thim van der Laan in Nieuwegein.
Sindsdien werk ik vol passie en enthousiasme in mijn vak en vanaf 1 januari 2014 zal ik bij 't centrum fysiotherapie het team komen versterken.

Ik richt me op de algemene fysiotherapie, voor alle klachten met betrekking tot het houdings- en bewegingsapparaat kunt u daarom bij mij terecht.
Niet alleen het verminderen/wegnemen van klachten, maar juist het doorgronden van de oorzaak van u klachten maakt mijn passie voor dit vak zo groot, als u van uw klachten af bent, wilt u immers niet dat ze weer terugkeren.
Ik heb een aantal cursussen gedaan om me verder te verdiepen in het schoudergewricht en de revalidatie van de klachten gekoppeld aan de schouder, waarbij gekeken word naar de hele armketen.

Inmiddels heb ik ook deel 1 van de cursus dry needling afgerond en zullen de twee vervolgcursussen in de toekomst volgen, dit om effectief en doelgericht te kunnen behandelen.
En op dit moment ben ik een masteropleiding voor oncologie-fysiotherapie aan het volgen aan de Avans Hogeschool in Breda. Het aantal kankerpatiënten stijgt al jaren en deze groei zal na verwachting de komende decennia doorzetten. In de afgelopen jaren is er veel vooruitgang geboekt op het gebied van vroegtijdige signalering en behandeling van tumoren, waardoor de overlevingskans van patiënten is toegenomen. Kanker en de behandeling van kanker hebben een veelheid aan gezondheidsproblemen tot gevolg. Een deel van de behandeling van die problemen valt onder ons vakgebied. Ik zou u graag begeleiden in de verschillende fases van het revalidatieproces en alle klachten die de ziekte kanker met zich mee brengt.
Sherryna Mijn naam is Sherryna Rahangmetan. In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Tijdens mijn studie heb ik verschillende cursussen gedaan met betrekking tot de kinderfysiotherapie.
Een positieve bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen geeft mij erg veel voldoening in mijn werk.
Als snel wist ik dat ik mij verder wilde specialiseren als kinderfysiotherapeut.
In september 2013 ben ik dan ook direct begonnen met de master opleiding voor kinderfysiotherapie in Breda. De combinatie volwassenen en kinderen maakt het werk voor mij extra leuk. In beide groepen probeer ik zoveel mogelijk up to date te blijven. In september 2014 heb ik de eerste cursus dry needling met succes afgerond. Ik hoop u in de toekomst te mogen helpen met het oplossen van uw klacht of die van uw kind.Eline Mijn naam is Eline.
Studie en specialisaties zullen spoedig toegevoegd worden.